+31 6 41213231 info@ipsovideo.nl

Verbreden van het communicatie-aanbod door video toe te voegen: dat is interessant voor uitgevers, onderwijsinstellingen, zorgverleners, mediabedrijven, producenten van consumentengoederen, horeca, handelaars in onroerend goed, bedrijven die actief zijn op de arbeidsmarkt, evenementorganisaties… eigenlijk is er voor vrijwel iedere branche een toegevoegde waarde in video.

Geef extra uitleg over uw product of dienst. In beeld en geluid zorgt dat voor beter en langduriger begrip bij de ontvanger.
Laat uw cliënten vertellen wat ze van uw dienstverlening vinden. Een ‘echt mens’ dat vertelt over ervaringen is overtuigender dan een geschreven tekst.
Vul een opleiding aan met videomateriaal dat later terug te zien is. Wie niet aanwezig was, kan alsnog de inhoud tot zich nemen, wie wel aanwezig was, kan deze weer in herinnering brengen.

Een video is effectief zowel in termen van bereik als van de hoeveelheid informatie die de ontvangers daadwerkelijk bereikt. Daarbij hoeft u niet aan torenhoge kosten te denken: een video kan veel betaalbaarder zijn dan drukwerk – en tegelijkertijd een veel groter bereik hebben.

Verbreden.