+31 6 41213231 info@ipsovideo.nl

Video verbindt.

Mensen zijn altijd op zoek naar verbinding. Met hun familie en vrienden. Met hun buren, met hun collega’s. Met medegebruikers, mede-ouders, mede-sporters. Ze komen graag met elkaar in contact. Dat was vroeger zo, en dat is nog steeds zo. Ze vertellen over wat ze meemaken, en ze voelen zich verbonden met anderen door de communicatie over dat wat ze bindt. Ook brengen mensen meer tijd achter een scherm door, of dat nou een computerscherm, een televisie of een telefoon is. Niet voor niets groeien sociale media elke maand, want ook van achter een scherm blijft de wens om te communiceren, te verbinden en te laten zien waar je trots op bent.

Video is daarbij onmisbaar en groeit online verhoudingsgewijs nog veel harder dan het sociale media-gebruik op zich. Maar liefst 92% van de kijkers deelt een bekeken video wel eens met anderen (bron: Insivia). Mensen verbinden door video gebeurt bijvoorbeeld onder collega’s binnen bedrijven (in-company journals, narrowcasting) of onder bezoekers van een evenement (aftermovie). Ook verbindt video mensen betrokken bij scholen, zorginstellingen, sportverenigingen of muziekgroepen met bijvoorbeeld videojournaals, vlogs of video’s over evenementen, wedstrijden en concerten.

Want hoe mooi is het tenslotte om dat fantastische doelpunt of dat briljante optreden ook aan je vrienden en familie aan de andere kant van het land of de andere kant van de wereld te kunnen laten zien?
Hoe bijzonder is het om te kunnen zien en laten zien wie er bij jóuw gemeenschap horen, en waar jouw school, werkplek of vereniging trots op is?

Verbinding maken.