+31 6 41213231 info@ipsovideo.nl

Bekijk ons werk

Wetenschap

IPSO maakt zowel inhoudelijke video’s over wetenschap als materiaal bedoeld voor presentaties naar het grote(re) publiek. Daarnaast komen we graag video maken tijdens congressen, of juist video die bedoeld is om te tonen bij evenementen, conferenties etc. Waar nodig maken we natuurlijk ook animaties en slides met illustraties of ondersteunende informatie.

IPSO werkt voor universiteiten in binnen- en buitenland.

NGO

Voor coöperaties, non-gouvernementele organisaties en stichtingen zonder winstoogmerk maakt IPSO betaalbaar videomateriaal met een professionele uitstraling.

Evenement

Een congres, een conferentie, een seminar. Een opening of een prijsuitreiking. IPSO maakt video om te tonen tijdens evenementen, ter ondersteuning van sprekers of voor een stand op een expo. Daarnaast maken we regelmatig video’s over evenementen zodat de aanwezigen nog eens terug kunnen kijken, degenen die niet aanwezig waren toch nog wat kunnen zien van wat ze gemist hebben en een volgende editie wellicht nog meer geïnteresseerden het evenement bezoeken.

Onderwijs

IPSO voelt zich thuis op scholen en universiteiten. Of het nou is om onderwijsmateriaal te maken of een videojournaal of -magazine, wij komen graag op school. We blijven zelf ook continu doorleren tenslotte.

Kunst en cultuur

Het mooiste van het podium willen we natuurlijk delen met veel anderen. Festivals, artiesten, muziek of kunst, ze komen allemaal uitstekend tot hun recht in een video. Voor een culturele instelling laat een video veel meer zien dan een brochure of een nieuwsbrief. Een website over muziek, cabaret, musical of kunst is pas compleet wanneer er ook videomateriaal te zien is.

(Para)medisch

In de (para)medische sector wordt veel video ingezet. Bijvoorbeeld om een beeld te geven van een praktijk, of om cliënten alvast kennis te laten maken met behandelaars. Maar video is ook erg geschikt om mensen vooraf in te lichten over (delen van) hun behandeling, om collega’s op de hoogte te brengen van nieuwe methoden en technieken of om te tonen welke doorbraken er behaald zijn. Bij IPSO hebben we ervaring met het maken van medische video’s. We werkten al in de OK, op de ICU en in de bloedbank, we filmden in laboratoria en uiteenlopende praktijken.